REVIEWS

“Dylana – SHE FEELS en dat doe ze.”

Mijn gevoel ging van een staat van paniek, waarbij ik mezelf in godsnaam afvroeg waarom ik dit ook alweer aan wilde gaan 😆, naar een gevoel van rust, waarbij ik de oerkracht, de zachtheid en sensualiteit die in de vrouwelijke energie zit volledig kon voelen en omarmen.
Dylana heeft mij zó goed begeleid. Me een zetje in het diepe gegeven toen dat nodig was, me aangemoedigd toen ze voelde dat ik dat het best kon gebruiken en met me gejuicht toen hét gevoel er was en ik het kon ervaren en toelaten. Ze creëert een veilige omgeving waarin je gewoon kan zijn. Met al wat er is. Dit was écht magisch. ♥️

Marlies

“Ik mag steeds weer die verzachting en vertraging in.”

Sinds ik een 1 op 1 traject volg bij @dylanadonker waarbij ik sensueel dans en weer terug kom in mijn ware essentie, merk ik dat mijn systeem in conflict komt. Hoofd en lijf zijn in proces en dit weerspiegelt ook weer in de buitenwereld merk ik. Ik ga door allerlei processen die veel dieper gaan dan alleen maar een dansles, waarin je jezelf mag laten zien. Niet voor een ander, maar voor jezelf! Dit traject werpt nu al zoveel vruchten af en geeft al zoveel inzichten in mijn processen waar ik momenteel doorheen ga. 

Ik besef me des te meer dat ik meer mijn ruimte in mag nemen! Dit doe ik letterlijk met dansen ook en dan voel ik dat mijn lijf ook met bepaalde momenten de leiding neemt, tot het hoofd overneemt. Dan komt het conflict weer. Ik merk dat mijn systeem tijd nodig heeft om alles te integreren en nog vind ik er vaak wat van. Dat is ook een mooi besef, dat we altijd wel een oordeel hebben op alles en vooral ik ben erg hard voor mezelf wat tijdens dit traject ook naar voren komt. Ik mag steeds weer die verzachting en vertraging in.

Dit stuk zorgt er ook voor dat fitness steeds verder van mij af komt te staan en ik soms denk wat doe ik nog hier. Vanuit die mannelijke energie is het goed te doen, maar nu meer het vrouwelijke integreert observeer ik mezelf en zie en voel ik dat ook hier conflict ontstaat en ik vraag me ook af of dit wel de weg is. 

Op dit moment dat ik meer de ruimte inneem, vraag ik me met alles af of het wel de juiste weg is die ik momenteel bewandel. Mijn drang naar vrijheid gaat nu naar een ander level en ik kan het allemaal nog niet goed rijmen zoals Dylana zo mooi zegt. Dankzij haar perspectief op alles en de incheck momenten, krijg ik steeds meer helder. En ik zie waarin zij mij elke keer weer uitdaagt uit mijn comfortzone te komen, wat natuurlijk doorwerkt in alles. Ik ben daarom ook heel benieuwd wat deze weg mij nog meer gaat brengen. Ik zou zeker even kijken op haar website of het iets voor jou is, want hier kunnen zoveel mensen bij gebaat zijn. Check link in bio of check haar Instagram en geef haar vooral een follow 🫶🏽

Diana

“Via de dans en de prachtige muziek gebeurt er iets magisch.”

Ik heb een 1 op 1 traject van 8 sessies bij She Feels gehad.

Ik ben zeer onder de indruk wat Dylana neerzet. Met haar heldere gaven weet ze precies aan te voelen wat nodig is voor healing. Via de dans en de prachtige muziek gebeurt er iets magisch. Het loslaten van oude rotzooi uit vorige levens op een intense en tevens prachtige manier, heeft mij heel licht gemaakt. Ik ben haar heel dankbaar en vind Dylana een prachtig mens. 🤍🙏

Monique

“Dylana pushes your limits!”

Tegen het einde van seizoen 2018/2019 begon Dylana met Strong Nation (toen nog Strong by Zumba). Er waren gelijk redelijk wat enthousiastelingen en de lessen werden opgenomen in het lesrooster het seizoen daarna. Aangezien we best veel ruimte nodig hadden om te bewegen, dachten we dat 8 personen wel zo’n beetje het maximum was voor de zaal. Niets bleek minder waar…

Al gauw werden we de ‘DDC Warriors’ genoemd en inmiddels zijn we een paar jaar verder en er komen steeds meer ‘warriors’ bij. Nu zijn er meestal veel meer dan 8 personen in de les en dat past prima! Het leuke is dat iedereen mee kan doen op zijn eigen niveau en dat de muziek heel motiverend werkt: je zet door omdat je weet hoelang je door moet zetten. Dylana helpt je alles op de juiste manier uit te voeren. De routines veranderen eens in de paar maanden, waardoor je goed kunt zien dat je vooruitgaat qua uitvoering van de oefeningen, maar ook qua conditie. Dylana pushes your limits! Elke les weer!

DDC Warriors

“Je haalt het beste in ons naar boven als dansers.”

Jazz-Streetdance is niet zomaar een uurtje dansen, het is een ‘devoted’ uur, waarbij techniek, inzet en beter worden met elkaar als groep voorop staan. En dat niet alleen met streetdance/jazz maar ook met musical, Latin, hip- & lindyhop, tango, showbizz en African dancehall dansen. Je haalt het beste in ons naar boven als dansers. Je bent kritisch op wie technisch kan aansluiten bij de groep en je doet geen concessies. Wij gaan er nog steeds volledig voor en we zijn inmiddels echte dansvriendinnen geworden. We zijn een groep vrouwen die van alles met elkaar delen, omdat dat kan in deze groep, omdat het veilig en vertrouwd is om dat te doen. Dat is aan jou te danken!

Jazz-Streetdance groep

“We staan als een team te rocken!”

Commercial Pop (voorheen D-Mix) heeft een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Waar het begon als een beginnersgroep is het dat nu allang niet meer. Als je dan ziet waar we nu staan: Snelle wisselingen van houding, transitions, emotie, samenwerking. We draaien ons hand er niet voor om en staan als een team te rocken! In de zaal, op het podium en tijdens videoshoots. De Coronaperiode was een moeilijke periode waarin online lessen het enige was wat ons soms nog bond, maar die ons uiteindelijk sterker heeft gemaakt door het besef van gemis van elkaar en de onderlinge verbinding. D-Mix ROCKS!

Meiden van Commercial Pop

“Elke week weer een feestje!”

Al jaren is Zumba bij Dylana door ons zeer geliefd! De lessen zijn heel gevarieerd en de Latin achtergrond van Dylana geeft nog eens een extra boost. Zeker in de wintermaanden is het heerlijk om je even in tropische sferen te wanen en na afloop vol energie weer naar huis te gaan. Het voelt niet als sporten en toch ben je lekker in beweging, een van de weinige sporten waarbij het jammer is dat het uur alweer voorbij is.😃 Het is gewoon elke week weer een feestje! 

De Zumba ‘crew’

FOLLOW HER ON INSTAGRAM

logo-instagram

FOLLOW HER ON INSTAGRAM

READY TO MOVE?

READY TO MOVE?