SHE FEELS

SHE-Feels-premium-1-op-1-traject

ADULTS 18+

Location: Dylana SHE Headquarters (DDC) Nieuw-Vennep, Haarlemmermeer & online meetings

Jij bent er nu klaar voor om jouw vrouwelijkheid een upgrade te geven.
Je bent eindelijk tot het besef gekomen dat jouw vrouwelijke energie geen zwakte is, maar juist een superkracht. Het wordt tijd om dit tot uiting te brengen.
Welkom woman!

JE BENT MOE

Je bent het zat om je uitgeput te voelen door de dagelijkse gang van zaken van het leven, je bedrijf of carrière. Je bent zoveel bezig voor anderen, dat je bijna geen tijd hebt voor jezelf en zo kun je ook niet alles uit je liefdesleven halen. Eigenlijk ontvangt iedereen de laatste restjes van jou zijn.

OF MISSCHIEN IS HET OOK WEL DAT JE:

 • Moe bent dat jouw partner niet zijn steentje bijdraagt..
 • Wilt dat hij “meer moeite doet”..
 • Wilt dat hij meer dates organiseert en je meer gaat leiden..

OF BEN JE:

 • Bezig om je ex te vergeten, maar diep van binnen ben je nog steeds boos of verlang je naar hem..
 • De deur aan het openhouden voor situaties die je niet goed voor je zijn, maar ben je bang om alleen te zijn..
 • Bewust dat je zelfwerk te doen hebt, terwijl je single bent en patronen mag gaan doorbreken..
 • Oude angsten en trauma’s van vorige relaties aan het projecteren op je huidige partner..

Je bent je in ieder geval wèl bewust dat jouw heling en zelfontwikkeling op de laatste plaats komt, omdat je de hele dag bezig bent met anderen of andere zaken.

MEET WITH HER

IK HELP JOU JE WEER VROUW TE VOELEN


Wat als ik je vertel dat jouw vrouwelijke energie de sleutel is tot het genezen van je hart, het verrijken van je liefdesleven en het belichamen van vrouwelijk leiderschap?
Het draait allemaal om het vinden van balans tussen je innerlijke kracht en hoe je dit extern uit.

En dat is precies waar SHE Feels om draait. Met mijn 8-weekse 1-op-1 traject begeleid ik je op een reis naar zelfontwikkeling en groei. Samen duiken we diep in de wereld van polariteit, vrouwelijke authenticiteit, spiritualiteit en vrouwelijk leiderschap.

Vanuit je hart, je zachtheid, je kwetsbaarheid en je sensualiteit.

HET 8-WEEKSE 1-OP-1 TRAJECT

Tijdens het 8-weekse 1-op-1 traject ontvang je:

Een welkomstpakketje
Toegang tot de SHE App waarbij ik beschikbaar ben via de chat
Wekelijkse 1-op-1 sessies in de dansschool waarbij we het ‘vrouw zijn’ volledig gaan belichamen
Wekelijkse online check-ins via ZOOM
Opdrachten om thuis mee aan de slag te gaan
Toegang tot het SHE Speaks platform

HET IS TIJD VOOR VERANDERING

MISSCHIEN HEB JE JE AFGEVRAAGD:

 • Is het mogelijk om tegelijkertijd een succesvol bedrijf te laten groeien EN in vrouwelijke authenticiteit te stappen?
 • Of er wel genoeg ruimte is voor moederschap EN jouw bedrijf/carrière?
 • Betekent het feit dat ik meer geld verdien dan mijn partner dat ik in mijn mannelijke energie zit?
 • Hoe kan ik een partner aantrekken die ALLES van mij aankan?
 • Wat als geen enkele man een match voor mij is of mij kan bijhouden?
 • Ik groei voortdurend uit mijn partners…
 • Hoe kan ik hem inspireren om een stap naar meer masculiniteit te zetten?

HET IS TIJD OM:

 • Je vrouwelijke superkrachten te omarmen
 • Vrouwelijk leiderschap te voelen
 • In je kracht te stappen
 • Oude pijnen los te laten
 • Een gepolariseerde relatie te hebben of aan te gaan
 • Jouw uitstraling te laten weerspiegelen zonder angst

WHAT ‘SHE FEELS’ MEANS TO HER:

hi-ik-ben-dylana

“Ik heb heel lang vanuit mijn mannelijke energie gehandeld. Ik geloof dat zowel mannelijke als vrouwelijke energie nodig is in ons, want dat zorgt voor balans. Maar ik was die balans kwijt. Ik was hard voor mezelf, niets was goed genoeg en was wantrouwend.

Totdat ik meer de verzachting inging en wel moést na een dubbele nekhernia en de Corona Crisis. Er kwam verplichte verstilling doordat er niets meer was om mijn monkey mind mee bezig te houden. Ik ging mijn vrouwelijke deel omarmen en er vielen veel dingen op zijn plaats. Ik ging keuzes maken voor mezelf i.p.v. keuzes die alleen goed waren vanuit zakelijk oogpunt. Ik ontmoette daarna de liefde van mijn leven en mijn bedrijf ging op andere punten bloeien. Ik voel dat we als vrouwen samen mooier groeien, wanneer we vanuit deze energie ondernemen en bewegen.”

zie-ik-je-binnenkort

SHE REVIEWS

“Ik mag steeds weer die verzachting en vertraging in”

Geloof me, dit is fakking uit mijn comfortzone. Maar je moet alles een x gedaan hebben toch? Heb ik oordeel over mezelf? Ja natuurlijk! Vind ik het eng om dit te typen? JA! Maar laat ik me remmen door anderen en wat andere mensen vinden? Neeeeeee Fak it!
Ik laat mijn licht niet meer dimmen…never nooit meer! Ik ben klaar met al die mensen die altijd maar wat van mij vinden en mij altijd kleiner hebben gemaakt.

Jeetje wat waren het bewogen weken. Ik begon het 1:1 traject bij Dylana en het doel was om die vrouwelijke energie weer naar boven te krijgen. Als je net als ik veel vanuit jouw masculine energie hebt moeten leven, ken je het stukje overleven waarschijnlijk ook wel. Ons eerste inteken gesprek zat ik er letterlijk doorheen en ik pakte gevoelsmatig dit traject met 2 handen aan. Ik voelde dat ik dit moest doen en wat heb ik toch een transformatie gemaakt.

Ik heb meerdere keren op de dansvloer gejankt als een klein kind, en er is zoveel losgekomen wat mij letterlijk vasthield. Wat ik vasthield in mijn lijf, wat er voor zorgde dat alles letterlijk vast zat in mijn leven. Ik ga door allerlei processen die veel dieper gaan dan alleen maar een dansles, waarin je jezelf mag laten zien. Niet voor een ander, maar voor jezelf! Ik mag steeds weer die verzachting en vertraging in. Door dit traject heb ik mijn ruimte ingenomen en is alles vrij gekomen, iets wat ik niet zag aankomen. Ik zie het leven nu heel anders, en het is alsof de wereld voor mijn ogen is open gegaan.

Dankbaar voor dit pad en voor Dylana die mij door al deze processen heeft geleid naar de beste versie van mezelf. Dankzij haar perspectief op alles en de incheck momenten, krijg ik steeds meer helder. Ik zie het licht weer in mij en ik mag van mezelf volledig in het licht staan. Mijn ruimte innemen.

Diana

Diana

“Dylana – SHE Feels en dat doet ze”

“Mijn gevoel ging van een staat van paniek, waarbij ik mezelf in godsnaam afvroeg waarom ik dit ook alweer aan wilde gaan 😆, naar een gevoel van rust, waarbij ik de oerkracht, de zachtheid en sensualiteit die in de vrouwelijke energie zit volledig kon voelen en omarmen.
 Dylana heeft mij zó goed begeleid. Me een zetje in het diepe gegeven toen dat nodig was, me aangemoedigd toen ze voelde dat ik dat het best kon gebruiken en met me gejuicht toen hét gevoel er was en ik het kon ervaren en toelaten. Ze creëert een veilige omgeving waarin je gewoon kan zijn. Met al wat er is.
Dit was écht magisch. ♥️”

Marlies

“Via de dans en de prachtige muziek gebeurt er iets magisch”

“Ik heb een 1 op 1 traject van 8 sessies bij SHE Feels gehad.
Ik ben zeer onder de indruk wat Dylana neerzet. Met haar heldere gaven weet ze precies aan te voelen wat nodig is voor healing. Via de dans en de prachtige muziek gebeurt er iets magisch. Het loslaten van oude rotzooi uit vorige levens op een intense en tevens prachtige manier, heeft mij heel licht gemaakt. Ik ben haar heel dankbaar en vind Dylana een prachtig mens. 🤍🙏”

Monique

NOT SURE YET? READ THIS:

Weet je, we kunnen de mooiste hakken dragen of sexy dansen, maar dat zijn allemaal ’trucjes’ aan de buitenkant die het allerbelangrijkste proces overslaan: de zachte vrouwelijke kracht van binnen opzoeken. Wij vrouwen zijn geboren met een feilloze intuïtie. En soms hebben we deze door de maatschappij laten onderdrukken. Soms zijn we in een masculiene rol terechtgekomen, omdat we niet anders konden. Maar dat is allemaal niet erg. Het een kan niet zonder het ander, en als dit in balans is, zal je merken dat het leven vanuit authenticiteit anders aanvoelt. En spiritualiteit is daar onlosmakelijk mee verbonden en zal het grootste deel van dit traject belichamen.

Je zult geen pasjes moeten onthouden of een pose maken op een bepaalde tel in de muziek. Intuïtief bewegen staat helemaal los van esthetisch en technisch dansen. Ik ga je kaders geven om daarin vrij te leren bewegen en te voelen en te luisteren naar je ware zelf.

Het is de reis naar zelfontwikkeling en groei die ik met jou wil delen. Samen gaan we dieper in op polariteit, vrouwelijke authenticiteit, spiritualiteit en vrouwelijk leiderschap. Mijn doel is niets minder dan jou ondersteunen in het vinden van heling en het versterken van verbinding met jezelf, als vrouw. Met alles wat is.
Want geloof me, die vrouw, dat meisje, die vroeger de grootste lach had, die zonder zorgen danste en mocht zijn wie ze was die zit er nog steeds in. Diep van binnen. En ze wacht tot ze er weer mag zijn, zonder schaamte.

En wat als we het deurtje weer openzetten om haar eruit te laten? Dan heb je de stap gezet om te bouwen aan een leven dat gevuld is met liefde en vervulling, én een bedrijf/carrière dat in lijn ligt met jouw diepste waarden en doelen.

WAT GEBEURT ER VERVOLGENS?

Nou powervrouw, als je dit pad kiest voor jezelf, dan wordt het vanaf nu echt spannend.
Dit is wat je kunt verwachten zodra je in jezelf hebt geïnvesteerd:

 1. Je krijgt toegang tot de SHE App
 2. Je ontvangt een uitgebreid intakeformulier
 3. We plannen samen de aaneengesloten acht 1-op-1 sessies in.
 4. Je ontspant, relaxed met een dekentje op de bank of boekt een verwensessie bij jouw favo spa, waarbij je viert dat je aan deze reis bent begonnen. Laat de rest aan mij over.
dylana-she-feels

FAQ

WANNEER BEGINNEN WE?
Je start zodra we beide akkoord zijn gegaan om samen de reis aan te gaan en de verwerking in de Shop is afgerond.

KAN IK DEELNEMEN ALS IK GEEN ONDERNEMER BEN?
Natuurlijk kan dat! Wat je gaat leren zal een impact hebben op jezelf en daarmee ook je carrière, business of weg terug naar de arbeidsmarkt.

WELK NIVEAU MOET IK ALS DANSER HEBBEN OM DEEL TE NEMEN AAN SHE FEELS EN VOOR INTUÏTIEF DANSEN?
Dit traject is voor iedereen, ongeacht of je al eens hebt gedanst in je leven. Bewegen op muziek is universeel. Geen stress over pasjes onthouden, we’re in this together.

WAT IS INTUÏTIEF DANSEN EN BEWEGEN?
Intuïtief dansen is een vorm van dans waarbij je je laat leiden door je innerlijke gevoelens en impulsen, zonder vaste choreografie of regels. Het gaat om het uiten van jezelf door middel van beweging op een spontane en vrije manier.

HOE VERSCHILT INTUÏTIEF DANSEN VAN ANDERE DANSVORMEN?
Intuïtief dansen richt zich op vrije expressie en persoonlijke beleving in plaats van op techniek, vaste passen of routines. Het draait om het luisteren naar je lichaam en het volgen van je eigen ritme en energie.

ZIJN DE SESSIES OVERDAG OF IN DE AVOND?
Alle sessies vinden doordeweeks overdag plaats. We plannen samen de tijden in. Een eventuele uitwijk naar het weekend is mogelijk.

WAT VOOR KLEDING DRAAG IK TIJDENS HET INTUÏTIEF DANSEN?
Draag sportkleding of iets waarin jij je lekker kunt bewegen. Vaak kiezen vrouwen ervoor om op sokken of blote voeten te bewegen. Indien je liever schoenen draagt, dan (sport/dans)schoenen die buiten niet gedragen zijn. Kleur zool maakt niet uit.

HEB IK VERDER NOG IETS NODIG?
Flesje water meenemen is fijn en ook wat extra ruimte in je week voor het integratie proces.

READY TO FEEL?

READY TO FEEL?

FOLLOW HER ON INSTAGRAM

logo-instagram

FOLLOW HER ON INSTAGRAM

You cannot copy content of this page